Kako se odvija večer Hitrih Zmenkov?
Spletna stran za zmenke

Kako se odvija večer Hitrih Zmenkov?

4. Kako se odvija večer Hitrih Zmenkov?

Bodite točni! 

 
Naš animator vas bo sprejel, zabeležil vaše podatke, vam dal obrazec z vašo številko in vam natančno razložil, kako se bo odvijal večer. V tem času mu lahko tudi vi zastavite vaša vprašanja.
 
Zatem vas povabimo, da se usedete na mesto, kjer se bodo zmenki pričeli. Na obrazec z vašo številko, ki ga boste prejeli pred pričetkom dogodka, vpisujete imena sogovornikov nasprotnega spola, ki jih boste spoznali tekom večera. Ne pozabite si zabeležiti številke vaše/ga sogovornice/ka! 
 
Mize so postavljene tako, da pogovori ostanejo intimni. Predstavnice nežnejšega se posedejo za mize in se med zmenki ne presedajo. Zatem se pridružijo še moški, ki se po vsakem 7-minutnem zmenku presedejo. Kot rečeno, vsak zmenek traja 7 minut. V tem času poskusite izvedeti kar največ o osebi na nasprotni strani in se tako odločite, če jo želite ponovno videti.
 
Ob znaku se pogovor prične.
 
Sedem minut kasneje se na znak, ki oznani konec pogovora, moški presede za drugo mizo oz. na drugo mesto. 
 
Na večer spoznate vsaj 5 samskih oseb nasprotnega spola.
 
Po končanem večeru, se vi odločite, koga želite ponovno videti in sicer tako, da se prijavite na označeno spletno stran in s pomočjo vašega elektronskega naslova in kode, ki jo boste prejeli na dogodku, vpišite številke oseb, ki bi jih želeli ponovno videti. Ko se bodo vpisali tudi vaši sogovorniki boste izvedeli, če vas želijo tudi oni ponovno videti.
 
Tako, prvi korak je narejen in led je prebit. Zdaj je na vas, da ohranite in poglobite nova poznanstva.
 
Po hitrih zmenkih ste vabljeni, da večer nadaljujete z ostalimi obiskovalci in sicer najprej v baru, nato pa v diskoteki oz. klubu, kjer so se Hitri Zmenki odvijali (odvisno od kraja dogodka).

Nazaj na seznam vprašanj

Zadnji objavljeni zmenki: